TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Cooljobs ApS

|
Vestjylland
|
Indrykket 15-01-2021

VVS'ere søges til flere stillinger i Skive

Er du uddannet VVS'er, og har du erfaring med nybyg, gas- olie og varmepumper eller ventilation? Så er det måske dig vi søger, til  én af stillingerne nedenfor. Læs mere her.

Lidt om virksomheden generelt:
De er ét af Skiveegens professionelle VVS firmaer pa° 12. a°r som er i konstant udvikling. De servicerer og monterer alt inden for vvs, ventilation, oliefyrs-, gas-, luft/vand- og jordvarmeanlæg.
De laver alt inden for vand, varme og sanitet i nybyggeri og renoveringsopgaver.
De følger med tiden og tilbyder deres ansatte gode arbejdsvilka°r og moderne udstyr.
De tilbyder en meget god løn – naturligvis efter kvalifikationer og indsats
De kan tilbyde et spændende og udfordrende arbejde, hvor de vil bestræbe sig pa° at tildele dig de arbejdsomra°der, som du befinder dig bedst i.
Virksomheden er i dag en mellemstor virksomhed, som i længere tid har haft meget travlt, for at kunne følge med kundernes ønsker om udførelse af kvalitetsarbejde til den rigtige pris. Derfor søger dei nye medarbejdere:

VVS / ventilationsmontører søges 2-3 personer
De arbejder pa° store som sma° byggepladser, hvor der skal udføres komplette installationer inden for vvs og ventilation.
Er du mere til blæksprutte-opgaver hos hr. og fru Jensen, sa° har de ogsa° mange serviceopgaver der.
Servicemontører til Gas / Olie og Varmepumper søges 1 – 2 personer
De mangler servicemontører til servicering af deres mange olie-, gas- og varmepumpe-kunder, som forventer den bedste service hver gang - hver dag - a°ret rundt.

Beregner / tilbudsgiver – hjælp til den daglige ledelse
De søger derfor en ”hjælpende ha°nd”, dels pa° kontoret til udarbejdelse af tilbud, kundebesøg, byggemøder og dels til hjælp af den daglig ledelse ude pa° arbejdspladserne.
De forventer, at du enten er en erfaren VVS ‘er eller at du pa° anden ma°de har erfaringer / kendskab til dette omdrejningspunkt.
Ga°r du med en ”lille leder” i maven, og er du klar til nye og spændende udfordringer og at tage ansvar, sa° er du ma°ske netop den person, vi søger.

Lærling søges
De vil gerne ansætte en lærling, sa° de kan sikre sig, at der ogsa° fremover vil være dygtige vvs- montører.
Søger du udforinger og en spændene hverdag hvor ikke 2 dage er ens - Ønsker du en uddannelse, hvor du bliver en vigtig person for firmaet og dine kollegaer - Kan du lide at tage ansvar og gøre dit bedste - Sa° har du muligheden for, at blive en del af et godt team her.
Du vil fa° en spændende uddannelse med mange viderega°ende karrieremuligheder


Der er tale om et Try and Hire forløb, hvor formålet er fastansættelse, hvis både virksomheden og medarbejderen er glade og tilfredse efter prøveperioden.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen eller ønsker at søge den, bedes du kontakte vores konsulent Louise D. på telefon 42 57 50 91 eller mail job@cooljobs.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Cooljobs ApS
7800 Skive
Kontaktperson
Louise Diemer
Tlf:
70605091
Adresse:
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-01-2021
Udløber:
11-03-2021
Kviknummer:
LJA-81592536
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
tic elkas A/S
Ballerup, Storkøbenhavn
Aalborg Forsyning
Aalborg, Nordjylland
Gem annonce