TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENERAXION

|
Østjylland
|
Indrykket 18-01-2021

Web support specialist

Ønsker du at være en del af en virksomhed, der er i rivende vækst? Hvis dit svar er JA! Så er du måske vores nye kollega. Generaxion søger i øjeblikket en web support specialist med opstart hurtigst muligt til vores hovedkontor i Aarhus.

Som en web support specialist hos Generaxion vil du blive en del af vores webafdeling, som består af grafiske designere og front-end. Vi sørger for, at vores kunder får en optimeret hjemmeside, som er tidssvarende og imødekommer de ønsker og krav, som kunderne måtte have.

Vi har et stærkt team, hvor din fornemmeste opgave som supporter bliver at supportere vores eksisterende kunder med rettelser til deres hjemmesider. Du vil ligeledes supportere dit team med små-opgaver indenfor opbygning af hjemmesider.

Hvem er du?

  • Du er serviceminded og er god til at formulere dig på dansk mundtligt og skriftligt til mange forskellige kundetyper.

  • Du arbejder struktureret og kan håndtere mange bolde i luften

  • Du kan arbejde selvstændigt

  • Du har kendskab til og kan arbejde i CM systemer

  • Det er en fordel, hvis du har tidligere erfaring med telefonisk kundeservice


Det er en fordel, hvis du har erfaring med HTML, CSS, Umbraco, jQuery, DNS, E-mail, WordPress, men det er ikke et krav. Vi forestiller os, at du eventuelt er nyuddannet og har haft et studierelevant job inden for hjemmesidesupport. Du trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der altid er nok at lave og en god uformel stemning i afdelingen.

Hvem er vi?

Du vil blive en del af et dygtigt team af grafikere og webudviklere, som deler en fælles interesse for optimere og højne kvaliteten i web-afdelingen. I afdelingen arbejdes der seriøst og koncentreret samtidig med, at der er plads til latter og grin. Hos os, er der ikke langt fra idé til handling, hvor ”frihed under ansvar” og ”kvalitet” er nøgleord, som kendetegner vores arbejde.

Generaxion, der i dag huser 350 ansatte i Skandinavien, er en dynamisk virksomhed, hvor vi konstant stræber efter at opnå stærke resultater i et konkurrencepræget marked. Der arbejdes seriøst og koncentreret, samtidig med at der altid er plads til, at vi har det sjovt sammen. Fredagsbarer, temafester og firmature er derfor en vigtig del af Generaxion DNA.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
GENERAXION
Sommervej 23A
8210 Aarhus V
Kontaktperson
 
Tlf:
52133612
Adresse:
8210 Aarhus V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-01-2021
Udløber:
19-03-2021
Kviknummer:
LJA-81603673
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Job i virksomheden
GENERAXION
Aarhus, Østjylland
Beliggenhed
Lignende job
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn