TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

GENERAXION A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 18-01-2021

Web support specialist

Ønsker du at være en del af en virksomhed, der er i rivende vækst? Hvis dit svar er JA! Så er du måske vores nye kollega. Generaxion søger i øjeblikket en web support specialist med opstart hurtigst muligt til vores hovedkontor i Aarhus.

Som en web support specialist hos Generaxion vil du blive en del af vores webafdeling, som består af grafiske designere og front-end. Vi sørger for, at vores kunder får en optimeret hjemmeside, som er tidssvarende og imødekommer de ønsker og krav, som kunderne måtte have.

Vi har et stærkt team, hvor din fornemmeste opgave som supporter bliver at supportere vores eksisterende kunder med rettelser til deres hjemmesider. Du vil ligeledes supportere dit team med små-opgaver indenfor opbygning af hjemmesider.

Hvem er du?

  • Du er serviceminded og er god til at formulere dig på dansk mundtligt og skriftligt til mange forskellige kundetyper.

  • Du arbejder struktureret og kan håndtere mange bolde i luften

  • Du kan arbejde selvstændigt

  • Du har kendskab til og kan arbejde i CM systemer

  • Det er en fordel, hvis du har tidligere erfaring med telefonisk kundeservice


Det er en fordel, hvis du har erfaring med HTML, CSS, Umbraco, jQuery, DNS, E-mail, WordPress, men det er ikke et krav. Vi forestiller os, at du eventuelt er nyuddannet og har haft et studierelevant job inden for hjemmesidesupport. Du trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der altid er nok at lave og en god uformel stemning i afdelingen.

Hvem er vi?

Du vil blive en del af et dygtigt team af grafikere og webudviklere, som deler en fælles interesse for optimere og højne kvaliteten i web-afdelingen. I afdelingen arbejdes der seriøst og koncentreret samtidig med, at der er plads til latter og grin. Hos os, er der ikke langt fra idé til handling, hvor ”frihed under ansvar” og ”kvalitet” er nøgleord, som kendetegner vores arbejde.

Generaxion, der i dag huser 350 ansatte i Skandinavien, er en dynamisk virksomhed, hvor vi konstant stræber efter at opnå stærke resultater i et konkurrencepræget marked. Der arbejdes seriøst og koncentreret, samtidig med at der altid er plads til, at vi har det sjovt sammen. Fredagsbarer, temafester og firmature er derfor en vigtig del af Generaxion DNA.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
GENERAXION A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V
Kontaktperson
 
Tlf:
87205020
Adresse:
8210 Aarhus V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-01-2021
Udløber:
19-03-2021
Kviknummer:
LJA-81603673
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Job i virksomheden
GENERAXION A/S
Aarhus, Østjylland
Beliggenhed
Lignende job
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Roskilde, Midtsjælland
Gem annonce